Videoton Vállalatcsoport

A Videoton egy professzionális, regionális, integrált szerződéses gyártó vállalat, amely egyben az egyik legjelentősebb EMS-nek (Elektronikai Gyártási Szolgáltatónak) is számít Európában, illetve világviszonylatban. A saját, a cégnél nagy hagyománnyal bíró technológiáinak és kompetenciáinak bázisán a Videoton alkatrészek, modulok és szerelvények multi-technológiájú beszállítója az elektronika, műanyagfröccsöntés, lemezmegmunkálás, mechanikai-finommechanikai megmunkálás, szerszámkészítés és felületkezelés terén. Mindezeken túlmenően a Videoton rendelkezik kifejezetten bizonyos termékekre vonatkozó gyártási képességekkel és kompetenciákkal is. Ide tartoznak a nagy precizitású berendezések, a vevői igényekre szabott konténerek, a hordozható, újratölthető akkumulátorcsomagok, a nagy teherbírású ipari ventillátorok és szűrőrendszerek, az acélszerkezetek, illetve a célgépek gyártása is.

A Videoton 19 specializálódott tagvállalata komplett megoldást tud nyújtani az autóipar, a háztartási gépipar és az ún. ipari alkalmazások terén üzleti partnerei számára. A vállalat mindent átfogó gyártási szolgáltatásai az alkatrészgyártástól, a végszerelésen át, a legyártott termékek szállításáig és disztribúciójáig terjednek. A Videoton kompetens mérnöki csapata támogatni tudja partnereit széleskörű tervezési és mérnöki szolgáltatásain keresztül, beleértve ebbe a partner új termék kifejlesztésére irányuló projektjének korai szakaszában való részvételét, illetve az új termék teljes körű gyártásba vitelét is.

Közvetlenül a gyártáshoz köthető tevékenységeken túlmenően a Videoton további szolgáltatások széles skáláját kínálja azon cégek számára, akik vagy már jelen vannak a régióban, vagy beruházni készülnek. Szolgáltatási csomagunk magában foglalja egyrészt a magyarországi és bulgáriai ipari parkjainkban levő ingatlanok bérbeadását. Másrészt a Videoton specializálódott tagvállalatai a HR, logisztika, munkaerő-szállítás, létesítménymenedzsment, minőségirányítás és vonalkód rendszerek területén nyújtanak testreszabott szolgáltatásokat mind az ipari parki bérlők, mind az ipari parkon kívüli cégek számára.

Iparág

Elektronikus gyártási szolgáltatások, szerződéses gyártás

Alapítva

1938

Székhely

Székesfehérvár, Magyarország

Telephelyek

8 gyártóüzem  és 1 iroda Magyarországon, 1 gyár Bulgáriában

Kiszolgált terület

Világszerte

Vezetők

Széles Gábor, elnök

Lakatos Péter, vezérigazgató

Sinkó Ottó, vezérigazgató

Szolgáltatások

Különböző gyártási és gyártásával kapcsolatos szolgáltatások