Get Adobe Flash player


Kapcsolat

telefon: +36 52 381 166
fax: +36 52 381 840
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.


VENTIFILT ZRt.
H-4080 Hajdúnánás,
Fürdő út 2-4.

Portechnikai csővezetékek

Csővezeték elemek A VENTIFILT által gyártott kör keresztmetszetű acéllemez csövek és csőidomok por- és légtechnikai rendszerelemeiként használhatók. Alkalmas a keletkező porok, gázok és egyéb szennyezőanyagok elvezetésére. A portechnikai csővezeték egyenes, íves csövekből, szűkítőkből, átmeneti idomokból, elágazásokból álló vezetékrendszer. A csővezetékelemek laza vagy rögzített karimás kötésekkel csatlakoznak egymáshoz, összeszerelése csavarkötéssel történik. A lemezcső a megfelelő helyeken tisztító- és kémlelőajtóval valamint pillangószeleppel van ellátva. A pillangószelep külön elemként is szerepelhet. A csőív középvonalának hajlítási sugara a cső névleges átmérőjének kétszerese. A csőívek 15, 30, 60, 90°-os szögekkel készülnek.

A csővezetékelemek hegesztett kivitelűek. A csővezeték anyagminőségét a szállítandó közeg (hőfok, szennyezőanyagok, nedvesség, koptató hatás) jellemzői határozzák meg. A csővezeték készülhet általános rendeltetésű ötvözetlen szerkezeti acélból, korrózió és hőálló acéllemezből, vagy alumíniumból.