Get Adobe Flash player


Kapcsolat

telefon: +36 52 381 166
fax: +36 52 381 840
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.


VENTIFILT ZRt.
H-4080 Hajdúnánás,
Fürdő út 2-4.

A VIDEOTON csoportról

A Videoton a legnagyobb magyar magántulajdonban lévő ipari vállalatcsoport, amely gyártási, és gyártáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat kínál ipari vállalatok számára. A székesfehérvári székhelyű cég Magyarországon 9, Bulgáriában (Stara Zagora) és Ukrajnában (Munkács) 1-1 telephellyel rendelkezik. A 7700 főt foglalkoztató Videoton árbevétele 90 milliárd Forint volt 2010-ben.

A Videoton egyrészről egy professzionális, regionális, integrált beszállító és szerződéses gyártó vállalat, amely a 4. legjelentősebb EMS (Electronic Manufacturing Services - Elektronikai Gyártási Szolgáltató) cégnek számít Európában, illetve a 26. legnagyobbnak világviszonylatban. Másrészről a Videoton a saját, a cégnél nagy hagyománnyal bíró technológiáinak és kompetenciáinak bázisán alkatrészek, szerelvények, és modulok multi-technológiájú beszállítója az elektronika, műanyag fröccsöntés, lemezmegmunkálás, mechanikai megmunkálás, szerszámgyártás, felületkezelés és a szerelési tevékenységek terén.

A Videoton 27 közepes méretű specializálódott tagvállalata komplett megoldást képes nyújtani az autóipari (38%), háztartási gépipari (24%), és az ún. ipari alkalmazások (23%) piacokon üzleti partnerei számára.
A vertikálisan integrált gyártási szolgáltatásaink az alkatrészgyártástól, a végszerelésen át, a legyártott termékek szállításáig és disztribúciójáig terjednek. Az új termékek tervezésében kompetens mérnöki csapatunk támogatni tudja partnereinket széleskörű tervezési és mérnöki szolgáltatásainkon keresztül, ide értve az új termékek teljes körű gyártásba vitelét is.

Bolgár és ukrajnai telephelyein a Videoton hosszú távon versenyképes költségszintű gyártási megoldást kínál üzleti partnerei számára 1999 óta. Ottani tevékenységünk a munkaerő-igényes, közepes - nagy sorozatú, nagy diverzitású termékek, illetve mechanikai, elektromechanikai szerelvények, modulok összeszerelésére és tesztelésére fókuszál.

A Videoton széleskörű szolgáltatási portfóliója alapján támogatni tudja a régióba települő illetve már itt működő  ipari vállalatokat abban, hogy azok rugalmas és költséghatékony gyártást tudjanak megvalósítani, s számukra személyre szabott megoldásokat és üzleti modelleket tud kínálni.

Iparág Elektronikus gyártási szolgáltatások, szerződéses gyártás
Alapítva 1938
Székhely Székesfehérvár, Magyarország
Telephelyek 8 gyártóüzem  és 1 iroda Magyarországon, 1 gyár Bulgáriában és 1 gyár Ukrajnában
Kiszolgált terület Világszerte
Vezetők Széles Gábor, 
elnök
Lakatos Péter, 
vezérigazgató
Sinkó Ottó, 
vezérigazgató
Szolgáltatások Különböző gyártási és gyártásával kapcsolatos szolgáltatások