Get Adobe Flash player


Kapcsolat

telefon: +36 52 381 166
fax: +36 52 381 840
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.


VENTIFILT ZRt.
H-4080 Hajdúnánás,
Fürdő út 2-4.A VENTIFILT Légtechnikai ZRt. Magyarország piacvezető ipari légtechnikai és környezetvédelmi berendezéseket, valamint egyedi hegesztett fémszerkezetgyártó gyára. Gyárunk az Észak-Alföldi Régió-ban fekvő Hajdúnánáson helyezkedik el, mint a város legnagyobb ipari vállalata. Városunk rendelkezik a megfelelő infrastrukturális adottságokkal, mind vasúton, mind közúton (M3 autópálya) jól megközelíthető. A telephelyünkön iparvágány biztosítja a közvetlen vasúti szállítási lehetőséget.

A céget 1960-ban alapították, 2010-től pedig Videoton csoporthoz tartozik (melynek anyavállalata AAA-s Bisnode minősítésű). A cég alapítása óta a gépipari ágazatban tevékenykedik. A gépgyártáson belül az ipari légtechnikai, és a levegőtisztasághoz kapcsolódó, környezetszennyezés csökkentését szolgáló berendezések, és egyedi tervezésű hegesztett fémszerkezetek gyártása képezi a cég főtevékenységét. Szakmai múltunk és felkészültségünk alapján képesek vagyunk idegen dokumentáció alapján megvalósuló termékek gyártására, kooperációs munkára is. A dokumentumokat hagyományos, papír alapú formában, vagy szélessávú Internet-kapcsolatunkon keresztül a vezető CAD rendszerek formátumaiban is fogadni tudjuk. Az Autodesk Inventor 3D modellező tervezőrendszerrel dolgozó tervezőirodánk, a 160 fős szakembergárdánk teszi lehetővé a magas színvonalú, rövid átfutási idejű gyártást, a speciális vevői igények teljesítését, valamint egyedi, kis és közepes sorozatú termékek előállítását.

Árbevételünkben az export aránya cca. 70%, amely döntően az Európai Unió (elsősorban osztrák, német, brit) tagországaiba gyártott termékek szállításából, illetve kooperációs termelésből származik. Külföldi partnereinkkel angol és német nyelven működünk együtt.

Rendelkezünk termék-referenciákkal az ipari ágazatokban (energetikai ipar, környezetvédelem, faipar, cementipar, dohányipar, élelmiszeripar, feldolgozó ipar) és a mezőgazdasági gépgyártásban.

Folyamatosan fejlesztjük a gyár technológiai színvonalát, minőségirányítási, vezetési és informatikai rendszerét. A német fejlesztésű integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) bevezetése lehetővé tette a közvetlen elektronikus adatkapcsolatot gyártó, kereskedelmi partnereinkkel.

A gyártási tevékenységet saját telephelyünkön, mintegy 8,4 ha-on (kb. 10 000 m2 fedett terület) végezzük. Korszerű, általános és speciális rendeltetésű CNC vezérlésű gépekkel, technológiákkal széles mérettartományban különféle anyagok (nemesacél, korrózió,- sav,- hőállóacélok, alumínium) feldolgozásával állítjuk elő termékeinket. A szükséges egyedi szerszámokat, beállító eszközöket saját tervezésben és kivitelezésben gyártjuk. Ipari varrodánk műszaki szövetek, szűrőszövetek konfekcionálását végzi, speciális szűrőberendezések számára.

Rólunk

Rólunk

Rólunk

Rólunk

Rólunk

Rólunk

Rólunk